vineri, 25 februarie 2011

Buzele au secretul lor

Sigur, oricate rujuri am avea, parca niciodata nu sunt de ajuns, parca am vrea in fiecare zi unul nou, sau macar o nuanta noua…si atunci apare ideea! Combini culorile a doua rujuri, in speranta ca vei obtine o culoare inedita.
Totusi ar trebui sa stii citeva trucuri, pentru a nu face prea multe incercari, nu de alta, dar culorile se impregneaza pe buze si pina la urma risti sa arati ca un clovn.
- tonurile de rosu si roz adaugate peste alta nuanta dau o culoare intensa si putin aspra. Daca tenul tau se inroseste usor nu e recomandat, fiindca o astfel de culoare iti va inaspri trasaturile si va pune si mai rau inevidenta rosimea din obraji.
- tonurile de galben si oranj “inmoaie” culorile tari si dau foarte bine pe o piele bronzata, insa sunt de evitat daca ai tenul foarte pal si nu ar trebui combinate cu un ruj in nuante reci, albastrui.
- bleul aplicat peste alta culoare da un aspect dramatic buzelor, merge daca te duci intr-o discoteca, dar sigur nu va da bine la un restaurant sau in alt loc luminat.
- argintiul si auriul sunt foarte populare la ora actuala, dau un plus de luminozitate si pot fi combinate cu succes cu nuante de rosu, maro si piersica.

Iata si un pont: culorile care iti creeaza probleme pe fata (roseata iritatiilor sau vinetiul cearcanelor) trebuie categoric evitate a mai fi purtate si pe buze, fiindca vor scoate in evidenta acel mic defect al tenului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu