duminică, 11 octombrie 2009

machiajul nude (transparent)

Machiajul nude este potrivit pentru persoanele care au stilul sport, pentru persoanele cu ten foarte matur, precum si pentru cele ce nu stiu sa poarte un machiaj mai sofisticat. Acest tip de machiaj este potrivit atat pentru zi, cat si pentru seara, dar si pentru un machiaj de mireasa.
Corecturile sunt delicate, iar culorile se intrepatrund si sunt bine estompate. Efectul machiajului nude este de improspatare, acoperire usoara, iluminare delicata.
Baza de machiaj folosita pentru acest tip de machiaj poate fi fluida sau compacta, o pudra transparenta, iar conturul de ochi trebuie sa fie foarte fin si estompat. Fardul de pleoape este indicat sa fie in culori calde, de la alb pana la cafeniu si pot fi usor sidefate. Rimelul este indicat sa fie de culoare maro, deoarece negrul inaspreste machiajul, iar ca blush folosim o pudra bronzanta sau un fard bronze / rose, aplicat in umbre delicate. Pe buze putem sa nu aplicam contur, iar daca folosim unul, acesta sa fie cat mai apropiat de nuanta noastra naturala a buzelor, apoi aplicam un gloss sau un ruj cat mai apropiat de natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu